Waar kan ik mijn bestelling ontvangen?

Je kunt de bestelling op elk adres ontvangen (huis, werk, BPost-pakjesautomaat …). Levering in een postbus is echter niet mogelijk.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Binnenlandse verzendingen zijn altijd gratis bij bestellingen vanaf 50 euro. Voor bestellingen van minder dan 50 euro wordt een transportkost van 5.99 euro aangerekend.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Ja, via ‘mijn account’ in ‘gedane bestellingen’ kunt u de status van uw bestelling zien. Als u niet geregistreerd bent, druk dan op de link ‘Informatie over bestelling’ van de bevestigingse-mail om uw bestelling op te volgen.
Verder ontvangt u via mail een trackingnummer van BPost. Dit gebeurt automatisch op het moment dat het pakket bij ons wordt klaargemaakt voor verzending.

Ik kreeg twee mails na mijn bestelling, hoe kan dit?

Na uw bestelling te plaatsen, alvorens u betaald heeft, ontvangt u van ons een eerste mail. Dit is uw bestelbevestiging. Daarmee ziet u dat de bestelling goed bij ons is toegekomen.
Wij versturen echter geen pakketen zonder zeker te zijn dat de betaling afgerond is. Daarom krijgt u nog een tweede mail met uw factuur, na uw betaling te hebben uitgevoerd.

Tenslotte krijgt u nog een laatste mail op het moment dat uw pakje ons magazijn verlaat. Dit betekent dat het pakket maximum 24 uur later op het adres van uw keuze geleverd wordt.

0

Je winkelwagen